Dette bildet tatt under en workshop i fjor. Fra venstre: Nathan Bekkers, Anders Anseth, Jens Dalsgard (Powel), Jan Brede Knutsen og Tom Møller Berg. Foto: Powel

Samler data fra gamle Hafslund og Eidsivas ulike systemer.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

Fra årsskiftet ble Eidsiva Nett og Hafslund Nett slått sammen til det nye nettselskapet Elvia, med nesten to millioner kunder. Selskapene hadde ulike IT-systemer. Mens Eidsiva brukte nettinformasjonssystemet Netbas, brukte Hafslund GeoNIS.
Artikkelen er 33 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..