Dette bildet tatt under en workshop i fjor. Fra venstre: Nathan Bekkers, Anders Anseth, Jens Dalsgard (Powel), Jan Brede Knutsen og Tom Møller Berg.
Foto: Powel

Samler data fra gamle Hafslund og Eidsivas ulike systemer.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Fra årsskiftet ble Eidsiva Nett og Hafslund Nett slått sammen til det nye nettselskapet Elvia, med nesten to millioner kunder. Selskapene hadde ulike IT-systemer. Mens Eidsiva brukte nettinformasjonssystemet Netbas, brukte Hafslund GeoNIS.
Artikkelen er 33 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.