Dette bildet tatt under en workshop i fjor. Fra venstre: Nathan Bekkers, Anders Anseth, Jens Dalsgard (Powel), Jan Brede Knutsen og Tom Møller Berg. Foto: Powel

Samler data fra gamle Hafslund og Eidsivas ulike systemer.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få et to måneders gratis abonnement

Fra årsskiftet ble Eidsiva Nett og Hafslund Nett slått sammen til det nye nettselskapet Elvia, med nesten to millioner kunder. Selskapene hadde ulike IT-systemer. Mens Eidsiva brukte nettinformasjonssystemet Netbas, brukte Hafslund GeoNIS.
Artikkelen er 33 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i to måneder for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis digitalt prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.