NTNU i Trondheim er det mest populære stedet å studere for å bli ingeniør i Norge.
Foto: Øyvind Lie

Unge ingeniører og sivilingeniører er blant yrkesgruppene som har størst mulighet i jobbmarkedet fremover, ifølge Energi Norge.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

I fornybarnæringen trenger vi flere tusen ingeniører de neste årene, skriver bransjeorganisasjonen på sin nettside. – Vi kan sammenligne med situasjonen i Norge på 1960- og 70-tallet. Da var behovet for ny kompetanse til oljenæringen betydelig. I vår tid skal energibehovet dekkes av fornybar energi og hele samfunnet vårt elektrifiseres...
Artikkelen er 176 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.