Foto: Statnett

For å finne årsaken til tre alvorlige feil.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Den fem år gamle Skagerrak 4-forbindelsen ble i fjor rammet av tre alvorlige feil, som satte kabelen ute av drift i lang tid. Feilene skjedde uten forvarsel 6. februar, 21. juli og 9. oktober. Alle feilene var på den danske landdelen av forbindelsen. For å finne årsakene til feilene vil...
Artikkelen er 209 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.