solceller
Illutstrasjonsfoto: Otovo
Foto: Otovo

Nytt rekordår for energi- og klimatiltak i norske boliger.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Det ble installert hele 1666 solcelleanlegg på norske boligtak med statlig støtte i fjor mot 837 året før, altså en dobling, går det fram av i en pressemelding fra Enova. Enova ga støtte til over 20 000 energi- og klimatiltak i norske boliger i 2019 viser foretakets årsrapport for fjoråret. Faset ut...
Artikkelen er 292 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.