Forbrukerrådets direktør Inger Lise Blyverket fortsetter med kritikken av strømselgerne.
Foto: John Trygve Tollefsen/Forbrukerrådet

– Mange betaler dyrt for strømmen.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

«Forbrukerrådet oppfordrer alle å bytte strømavtale», skriver rådet i en melding på sin nettside. «Spotprisene er historisk lave. Samtidig er det blitt flere gunstige spotavtaler i markedet de siste ukene», skriver Forbrukerrådet .
Artikkelen er 35 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.