Det er veldig mye snø i fjellet i år. Arkiv
Foto: Øyvind Holmstad/Wikimedia Commons

Den gjennomsnittlige kraftprisen i Norge i forrige uke var 4,8 øre/kWh.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Det skriver Norges vassdrags- og energidirektorat i sin ukenntlige rapport om kraftsitusjonen. Mandag i forrige uke fikk vi den laveste dagsprisen siden år 2000, med en gjennomsnittlig pris på 2,68 øre/kWh, slik Energiteknikk tidligere har omtalt. Kraftproduksjonen i Norge minket med fire prosent i uke 16 sammenlignet med uka før, til...
Artikkelen er 82 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.