Leder Annika Hoffner i Fortum Recharge.
Foto: Fortum

For å øke utbyggingstakten.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Fortum skriver i en pressemelding at de har signert en avtale om å selge majoriteten av sitt nettverk av offentlige ladestasjoner for elbiler, Fortum Recharge AS, til Infracapital, en del av M&G Plc, som er et langsiktig spare- og investeringsfond. Recharge er Nordens største operatør av ladestasjoner for alle typer elbiler. Selskapet eier nær 1300 offentlige ladestasjoner...
Artikkelen er 198 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.