Arkiv
Foto: Eivind Huse/BKK

For å holde hjulene i gang.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Nye tall fra NHOs medlemsundersøkelse, viser at 31 prosent av kraftprodusentene og 25 prosent av nettselskapene ser det som aktuelt å fremskynde bygge- eller vedlikeholdsprosjekter for å holde egne ansatte eller underleverandører i arbeid, skriver Energi Norge i en melding på sin nettside. Det skal særlig være de større selskapene som vurderer...
Artikkelen er 287 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.