FREYR
Noe i retning av dette kan Freyrs framtidige batterifabrikk se ut. Illustrasjon: Nordconsult

Skal produsere battericeller i Mo i Rana.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Freyr har ansatt Ryuta Kawaguchi som teknologidirektør for sin planlagte battericellefabrikken Mo i Rana, opplyser selskapet i en pressemelding. Kawaguchi kommer fra Japan, og skal ha omfattende erfaring fra battericelleutvikling og produksjon, og vil innta en ledende rolle i utviklingen av Freyrs storskalafabrikk og produksjonen av battericeller, ifølge meldingen. Kawaguchi kommer...
Artikkelen er 222 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.