Slik kan Freyrs batterifabrikk i Mo i Rana bli seende ut. Illustrasjon: Rambøll

På ca. 200 GWh.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

Freyr og Helgeland Kraft har signert en intensjonsavtale for levering av fornybar energi til Freyrs planlagte pilotfabrikk for produksjon av batterier i Mo i Rana. – Helgeland Kraft vil med sin kompetanse være en viktig samarbeidspartner for Freyr og kan fremover bidra sterkt i realiseringen av det som kan bli Nord-Norges...
Artikkelen er 202 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.