Foto: Michael Ulriksen/Nordkraft

Vil betale 30 millioner i utbytte.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Nordkraft fikk et resultat før skatt på 270 millioner kroner i 2019. Det er en økning fra 195 millioner i 2018, skriver selskapet i en pressemelding. «God underliggende drift har gitt betydelige resultatforbedringer og alle forretningsområder har skapt gode resultater de siste årene. Høyt fokus på effektivisering har bidratt til...
Artikkelen er 223 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.