linga
Konsernsjef Olav Linga i Haugaland Kraft. Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie
Foto: Øyvind Lie

– Konsernet har lagt bak seg et godt driftsår.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Haugaland Kraft hadde i 2019 en omsetning på 2,4 milliarder kroner, og et resultat etter skatt på 599 millioner kroner. Resultatet er lavere enn for 2018, da salget av Haugaland Næringspark utgjorde en betydelig del av overskuddet, skriver selskapet i en pressemelding. I 2018 fikk selskapet et resultat etter skatt...
Artikkelen er 134 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.