Sverre Olav Handeland, styreleder i Fjelberg Kraftlag.
Foto: Fjelberg Kraftlag
  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Generalforsamlingen i Haugaland Kraft vedtok torsdag transaksjonsavtalen med å fusjonere Fjelberg Kraftlag inn i Haugaland Kraft, skriver Haugaland Kraft i en pressemelding. Generalforsamlingen i Fjelberg Kraftlag fattet vedtak av integrasjonen 23. april i år. Alle ansatte i Fjelberg Kraftlag er sikret videre arbeid i Haugaland Kraft. Nettleien for husholdninger i...
Artikkelen er 215 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.