Hydro Høyanger er en av selskapets fem norske aluminiumsverk.
Foto: Hydro

Vil også ha lettelser i grunnrenteskatt for vannkraften, som koronakrise-tiltak.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

I et brev fra Hydro til Olje- og energidepartementet beskriver Hydro en dramatisk situasjon for selskapet som følge av koronakrisen. Selskapet ber derfor myndighetene om å sette i verk en rekke tiltak for å hindre konsekvensene av fallende aluminiumspriser på verdensmarkedet. Ett av dem handler om nettleie. «Stille i bero...
Artikkelen er 527 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.