Foto: Carsten R D/Wikimedia Commons

– Utsteder man et forelegg, må man være forberedt på å stå i Høyesterett med det om et halvt år.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Som Energiteknikk har omtalt, har flere kommuner laget regler som pålegger folk å sitte i karantene om de har vært i Sør-Norge, noe som har skapt problemer for blant annet de som bygger kraftlinjer. Regjeringen har frarådet kommunene å innføre slikt forbud, men ikke forbudt det.
Artikkelen er 49 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.