Statsminister Erna Solberg (HO holdt tirsdag et videomøte med energibransjen.
Foto: Arvid Samland/Statsministerens kontor

Andre tiltak er viktigere, ifølge statsminister Erna Solberg.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Energi Norge og Distriktsenergi tok for en måned siden til orde for å fjerne elavgiften, i første omgang i tre måneder, for å redusere den økonomiske belastningen for husholdninger og næringskunder i koronakrisen. Norsk Fjernvarme advarte mot at det ville gi reduserte priser for fjernvarmebransjen.  I ukene etter har strømprisen stupt...
Artikkelen er 248 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.