Illustrasjonsfoto: Agder Energi Nett

Nettselskapene slipper ut 2020.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

På grunn av den krevende koronasituasjonen med påfølgende smittevernsråd fra myndighetene, forventer ikke Justervesenet at det utføres stikkprøvekontroller av elektrisitetsmålere i private boliger i tråd med forskriftens §44 ut 2020, skriver Justervesenet i en melding på sin nettside. Justervesenet kommer ikke til å påtale manglende utført stikkprøvekontroll som skyldes smitteverntiltak, opplyses det...
Artikkelen er 81 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.