Skisse av nye Rød trafostasjon. Illustrasjon: Statnett

Skal oppgraderes.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Statnett har fått konsesjon av NVE til oppgradering og utvidelse av Rød transformatorstasjon. I tillegg ble det gitt konsesjon til ombygging av vei inn til stasjonen, skriver selskapet på sin nettside. Anleggene er fra 1960-tallet og teknisk levealder er nådd. I tillegg foreligger det konkrete planer om et nytt datasenter...
Artikkelen er 199 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.