Raffineriet på Mongstad reduserte utslippene med over 460 000 tonn CO2-ekvivalenter fra 2018 til 2019.Marit Hommedal/NTB Scanpix

Utslippene fra de norske virksomhetene i kvotesystemet var totalt 24,6 millioner tonn i fjor.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Det er en nedgang på omtrent 580.000 tonn, eller i overkant av 2 prosent, fra 2018 til 2019. Det viser den foreløpige oversikten over kvotepliktige klimagassutslipp rapportert inn fra norske bedrifter. Dette er omtrent på nivå med nedgangen vi så fra 2017 til 2018, skriver Miljødirektoratet i en pressemelding. I...
Artikkelen er 223 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.