kraftverk
Arkivfoto: Statkraft
Foto: Statkraft

Strømkundene sparte store summer.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Den gjennomsnittlige prisen i Norge i første kvartal var 15,7 øre/kWh, den laveste snittprisen for dette kvartalet siden 2000, skriver NVE i en melding på sin nettside. Ved inngangen av året lå prisen i Norge på 28,7 øre/kWh, men prisen gikk gradvis nedover, til 7,6 øre/kWh ved utgangen av kvartale....
Artikkelen er 297 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.