vann
Foto: NVE
Foto: NVE

Strømprisen i Norden i april ble lavere enn noen tidligere registrert gjennomsnittspris for noen måned.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Det skriver Entelios.  Den forrige lavprisrekorden ble satt i juli 2000, da gjennomsnittsprisen havnet på 6,35 Eur/MWh. Prisen for april 2020 ble 5,26 Eur/MWh. Rekorden er imidlertid målt i euro, ikke i norske kroner. Den svake norske krona gjør at strømprisen ikke blir fullt så lav for nordmenn nå som...
Artikkelen er 213 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.