Storheia
Bildet viser monteringen av den siste turbinen på Storheia vindpark på Fosen. En ny rapport beregner kostnaden for opprydding til 165 millioner kroner. Foto: Fosen Vind
Foto: Fosen Vind

Men OED kan ikke love raskere saksbehandling.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Som Energiteknikk tidligere har skrevet, har Norsk vindkraftforening (Norwea) bedt OED om rask, men forsvarlig, saksbehandling for å få fram nye vindkraftprosjekter som et motkonjunkturtiltak. Det samme gjør Maskinentreprenørenes Forbund i et brev som Energiteknikk har sett, som har tittelen «Gryteklare vindkraftprosjekter kan gi etterlengtet aktivitet».
Artikkelen er 47 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.