Her skal nye Salten Transformatorstasjon ligge.
Foto: Statnett

Skal stå ferdig i 2022.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Multiconsult har vunnet oppdraget med prosjektering av nye Salten transformatorstasjon i Sørfold kommune i Nordland, opplyser selskapet i en pressemelding. Den nye trafostasjonen skal sikre videre stabil strømtilførsel mellom Nord- og Midt-Norge samt åpne for ny produksjon i området.
Artikkelen er 43 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.