varmepumpe
Denne gamle varmepumpen begynner etter hvert å bli moden for utskiftning. Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie
Foto: Øyvind Lie

Ni av ti varmepumpebedrifter opplever svikt i etterspørselen, ifølge undersøkelse fra Novap.

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

– Nå er det bråstopp. Folk er helt i sjokk og vil ikke ha noen inn hos seg, sier daglig leder Sigurd Hertzberg i Hertzberg Varmeteknikk i en pressemelding. Frykter smitte Norsk Varmepumpeforening (Novap) har gjennomført en spørreundersøkelse blant over 150 bedrifter landet over som importerer, installerer eller selger varmepumper gir ifølge...
Artikkelen er 216 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.