Liina Veerme, konsernsjef Salten Kraftsamband.
Foto: SKS

Likevel «akseptabelt».

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

Konsernregnskapet i Salten Kraftsamband viser en omsetning på 690 millioner kroner og et driftsresultat på 331,5 millioner kroner i 2019, skriver selskapet i en pressemelding. Resultat før skatt er på 236,7 millioner kroner, mot 360 millioner kroner i 2018. Resultatet etter skattekostnad ble 63,3 millioner kroner, mot 127,6 millioner kroner året...
Artikkelen er 139 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.