NHO
Foto: Øyvind Zambrano Lie
Foto: Øyvind Lie

Mener elektrifisering er det viktigste klimatiltaket.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

[abform_energi]
«I gjenreisingen av norsk økonomi etter Corona-krisen vil det kunne bli nødvendig å bruke Enova mer aktivt for å sikre at arbeidsplassene kommer tilbake, samtidig som det legges en tydelig retning mot fremtidens næringsliv», skriver NHO i et innspill til Enovas innretning og nytt mandat fra Klima- og miljødepartementet for...
Artikkelen er 395 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.