Vårflom i Oddedøla i 2018.
Foto: NVE

På grunn av de varme været.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

[abform_energi]
NVEs nyeste vårflomanalyse viser at sannsynligheten for stor vårflom, definert som flom på oransje nivå, fortsatt er stor i de fleste deler av landet, og høyest i nord, skriver NVE i en melding. I noen av vassdragene på Østlandet er sannsynligheten for stor vårflom nå noe redusert på grunn av...
Artikkelen er 195 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.