Nord Pools administrerende direktør Kari Ekelund Thørud.

Kari Ekelund Thørud er valgt inn i styret i Europex.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

Det skriver Nord Pool i en melding på sin nettside. Thørud har vært administrerende direktør i Nord Pool i nesten to år. Europex er en organisasjon for de europeiske energikraftbørsene, og har 28 medlemmer. Organisasjonen jobber for å utvikle det regulatoriske rammeverket for engroshandel med kraft, gass og miljømarkeder, og...
Artikkelen er 61 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.