Stolpe
Foto: W. Carter/Wikimedia Commons
Foto: W.carter/Wikimedia Commons

Fra kravet om selskapsmessig skille.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Nordkyn Kraftlag er et samvirkeforetak som driver både nettvirksomhet og kraftproduksjon i Lebesby og Gamvik kommune i Finnmark. Hovedkontoret ligger i Kjøllefjord. Planen er at nettvirksomheten i overdras til selskapet Nordkyn Nett fra 1. januar 2021, slik at nettvirksomheten skilles ut i et separat selskap. Ønsket å skille For å oppfylle myndighetenes krav...
Artikkelen er 242 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.