Christian Stav
Konsernsjef Christian Stav i NTE. Foto: NTE
Foto: NTE

Anses som forsvarlig.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Nord-Trøndelag Elektrisitetsverks resultat for 2019, som Energiteknikk tidligere har omtalt, viser et driftsoverskudd på 1374 millioner kroner, et resultat før skatt på 1270 millioner kroner og et resultat etter skatt på 1449 millioner kroner. Onsdag foreslo styret at det betales et utbytte på 67 millioner kroner for 2019, går det...
Artikkelen er 109 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.