Oseberg skal få strøm fra land, men ikke i regi av BKK.
Foto: Harald Pettersen/Equinor

«Er Statnetts ansvar».

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

I desember i fjor sendte Serene Offshore, eid av BKK og CapeOmega, en melding til Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) om å trekke en likestrømskabel fra Samnanger i Hordaland til et knutepunkt i den nordlige delen av Nordsjøen. I første omgang var planen å gjøre mulig et uttak på 900...
Artikkelen er 336 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.