Vindturbin
Illustrasjonsfoto.
Foto: Robert Sandell/Mostphotos

Står fast på sitt vedtak og sender klagen til OED.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

I desember i fjor avslo NVE søknad om utsatt frist for å sette i drift Gilja vindkraftverk i Gjesdal kommune i Rogaland. Vedtaket ble påklaget. Direktoratet står nå fast på sitt vedtak, og sendte tirsdag over klagen på vedtaket til Olje- og energidepartementet, opplyser NVE i en melding. Det var Fred...
Artikkelen er 278 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.