Vegard Pettersen har begynt i Energi Norge.
Foto: Energi Norge

Vegard Pettersen er ny næringspolitisk rådgiver for fornybar energi i Energi Norge.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Vegard Pettersen (52) begynte 1. april i stillingen, der han blant annet skal ha hovedansvar for foreningens arbeid med miljøspørsmål og konsesjonsvilkår. Han skal da jobbe med både vilkårsrevisjoner, gjennomføring av vanndirektivet og forbedringer av næringens miljøprestasjoner, skriver Energi Norge i en melding på sin nettside. Pettersen kommer fra Statkraft, der han...
Artikkelen er 137 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.