Harald Espedal er styreleder i Lyse.
Foto: Lyse

Tre nye medlemmer.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Bedriftsforsamlingen i Lyse valgte 29. april nytt styre. Inn kommer tre nye styremedlemmer. Harald Espedal fortsetter som konsernets styreleder, skriver Lyse i en pressemelding. Styrets leder Harald Espedal var ikke på valg, og innstillingen til bedriftsforsamligen var derfor forslag til fem aksjonærvalgte styremedlemmer med personlig vara, foreslått av eierkommunene. Tidligere...
Artikkelen er 154 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.