Tidligere leder i Småkraft AS, Rein Husebø, skal lede det som til nå har vært OBOS Energi, og som er kjøpt opp av et sveitsisk investeringsfond.
Foto: Stein Arne Bakken

Rein Husebø blir daglig leder.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Den sveitsiske fondsforvalteren Fontavis har kjøpt hele OBOS Energi AS, skriver selskapet i en pressemelding. Som del av transaksjonen døpes OBOS Energi umiddelbart om til FORTE Vannkraft AS. FORTE Vannkraft har tolv kraftverk i drift og fire under bygging. I løpet av 2020 skal selskapet ha 333 GWh i produksjon, og et stort...
Artikkelen er 305 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.