Foto: Statkraft

Alle utbyggingsplaner godkjent.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

Olje- og energidepartementet stadfestet fredag NVEs godkjenning av detaljplan og miljø-, transport- og anleggsplan for Buheii vindkraftverk i Kvinesdal og Sirdal i Agder etter det departementet i en pressemelding kaller en en omfattende klagebehandling. Buheii vindkraftverk fikk endelig konsesjon for bygging og drift av Olje- og energidepartementet i november 2017 etter klagebehandling....
Artikkelen er 265 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.