Foto: Hans Jacob Solgaard/Mostphotos

Opprettholder NVEs vedtak.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Olje- og energidepartementet opprettholder vedtakene gjort av Norges vassdrags- og energidirektorat om endringer av miljø, transport- og anleggsplan (MTA) og detaljplan, MTA-plan for 132 (66) kilovolt nettilknytning og konsesjonsendringer for Tysvær vindkraftverk i Rogaland. Det innebærer at samtlige klager avslås. Vedtakene det ble klaget på innebærer blant annet utvidelse av...
Artikkelen er 376 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.