Mye snø førte til mange strømbrudd på Agder i 2018.
Foto: Øyvind Lie

Selskapet må selv ta kostnaden for strømbruddene i 2018.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Som Energiteknikk tidligere har omtalt, har Agder Energi Nett søkt om dispensasjon fra KILE- og USLA-kostnadene som påløp under de store snøfallene i starten av 2018, og uvær høsten samme år. Samlet utgjorde reparasjons-, KILE- og USLA-kostnadene som følge av disse to hendelsene ifølge Agder Energi Nett 239,5 millioner kroner....
Artikkelen er 584 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.