Foto: Øyvind Lie
Foto: Øyvind Lie

Distriktsenergi er fornøyd.

[abform_energi]
Som Energiteknikk meldte i forrige uke, ba Energi Norge, Distriktsenergi og Samfunnsbedriftene om å få utsatt kravet om selskaps­messig og funksjonelt skille fordi kraftselskapene er opptatt med å håndtere korona-krisen. Nå har OED gitt sitt svar, hvor de skriver at dispensasjon fra kravene om selskapsmessig og funksjonelt skille kan gis dersom det...
Artikkelen er 56 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.