Østfold Energis administrerende direktør Oddmund Kroken Østfold Energi/Nadia Frantzen

Østfold Energi oppnådde et resultat på 191 millioner kroner for 2019.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

2019 ble et godt år for energiprodusenten, som er eid av alle kommunene i Østfold og Viken fylkeskommune. Relativt høye kraftpriser, god drift og positiv utvikling i deleide selskaper innen vannkraft og vindkraft gjør at selskapet kan levere et resultat på 191 millioner kroner, skriver selskapet i en pressemelding. Dette...
Artikkelen er 173 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.