mast
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie
Foto: Øyvind Lie

Kundene overføres til Ishavskraft.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Som følge av de nye lovene og forskriftene om å skille monopolvirksomhet og øvrig virksomhet i kraftselskapene, har Rakkestad Energi bestemt seg for å ikke levere strøm lenger, og kun satse på nettvirksomhet. Etter en konkurranse mellom flere selskaper besluttet Rakkestad Energi å overføres sine strømkunder til Ishavskraft fra og...
Artikkelen er 135 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.