Kjell Ingolf Ropstad, Erna Solberg, Iselin Nybø og Jan Tore Sanner la torsdag fram sin tiltakspakke for oljenæringen.
Foto: Statsministerens kontor

Og gi Enova mer penger.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

På en pressekonferanse torsdag varslet regjeringen en grønn omstillingspakke for næringslivet, som blant annet vil innebære økte bevilgninger til Enova, mer penger til forskning, utvikling og innovasjon, og økt bevilgning til grønn skipsfart. – Vi vil bygge på de gode erfaringene med Enova som klimavirkemiddel når vi styrker deres handlingsrom...
Artikkelen er 460 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.