Arkiv
Foto: Statnett

Samarbeider om traseen for 420 kV ledning mellom Skaidi og Adamselv.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

De siste avklaringene knyttet til trasé for ny 420 kV kraftledning fra Skaidi til Adamselv faller nå på plass, skriver Statnett i en melding. På deler av strekningen mellom Skaidi og Lakselv skal det søkes om å få benytte deler av traséen som i dag benyttes av Repvåg Kraftlag. Trangt...
Artikkelen er 439 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.