repvåg
Bildet viser Repvåg Kraftverk (25 GWh) i Repvåg i Nordkapp kommune i Troms og Finnmark. Arkivfoto: Peltonman/Wikimedia Commons
Foto: PeltonMan/Wikimedia Commons

Fikk dispensasjon fra OED.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Selskapet søkte i februar om dispensasjon fra kravet om selskapsmessig skille, som innføres fra 1. januar 2021. Repvåg Kraftlag SA er et samvirkeforetak som ble stiftet i 1948, hvor kundene er medlemmer og eiere. Medlemmene er beboere i kommunene Nordkapp, Måsøy, Porsanger og Kvalsund, samt kommunene selv. Leieavtale Kravet om...
Artikkelen er 393 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.