Foto: Øyvind Lie

Totalt byttet norske husholdninger strømleverandør nesten 600.000 ganger i 2019.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Tall fra Elhub viser at det ble foretatt 639.800 leverandørskifter i 2019, opplyser Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE i en melding. Husholdningskundene stod for 587.400 av disse byttene. For husholdningene var bytteprosenten 21 prosent, mens næringskundene lå noe lavere med en bytteprosent på 14 prosent. Dette er første gang RME...
Artikkelen er 186 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.