Foto: Øyvind Lie

Totalt byttet norske husholdninger strømleverandør nesten 600.000 ganger i 2019.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

Tall fra Elhub viser at det ble foretatt 639.800 leverandørskifter i 2019, opplyser Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE i en melding. Husholdningskundene stod for 587.400 av disse byttene. For husholdningene var bytteprosenten 21 prosent, mens næringskundene lå noe lavere med en bytteprosent på 14 prosent. Dette er første gang RME...
Artikkelen er 186 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..