Bildet er tatt i fjor sommer under utbyggingen av Boen kraftverk i Tveit i Kristiansand i Agder. Foto: Øyvind Lie

OED sier nei, men peker på en utvei.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

Småkraftforeninga og småkraftaktører er bekymret for at kronasituasjonen skal gjøre det vanskelig å bygge ferdig kraftverket sitt i tide til å bli omfattet av unntaksreglene for anleggsbidrag i regional- og transmisjonsnettet. Reglene for anleggsbidrag, som trådte i kraft 1. januar 2019, innebærer at nettselskaper skal avkreve kunder anleggsbidrag også i...
Artikkelen er 74 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..