Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie
Foto: Øyvind Lie

OED sier nei, men peker på en utvei.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Småkraftforeninga og småkraftaktører er bekymret for at kronasituasjonen skal gjøre det vanskelig å bygge ferdig kraftverket sitt i tide til å bli omfattet av unntaksreglene for anleggsbidrag i regional- og transmisjonsnettet. Reglene for anleggsbidrag, som trådte i kraft 1. januar 2019, innebærer at nettselskaper skal avkreve kunder anleggsbidrag også i...
Artikkelen er 74 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.