melkøya
Equinors LNG-anlegg på Melkøya ved Hammerfest. Bildet ble tatt før brannen.
Foto: Øyvind Lie
  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

Korona-pandemien kan sende verden inn i en økonomisk krise vi ikke har opplevd siden 1930-tallet. Hele Norge vil rammes hardt som følge av kollaps i oljeprisen. Det vil skje fra neste år, når pågående prosjekter på sokkelen avsluttes uten at nye startes. Myndighetene må nå benytte anledningen til å sørge...
Artikkelen er 489 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.