En båt har blåst på land i Molde under uværet Dagmar natt til mandag 26. desember 2011.
Foto: Nasa/Wikimedia Commons

OED har fattet endelig avgjørelse.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Olje- og energidepartementet (OED) har stadfestet NVEs vedtak, som Energiteknikk omtalte i januar, om at Dagmar-stormåret 2011 ikke skal være med i beregningen av KILE-normen i transmisjonsnettet. KILE betegner kostnaden et selskap får av regulatoren, som et insentiv til å sikre lys i lampa.  Ba om ny norm Statnetts nåværende KILE-norm ble vedtatt...
Artikkelen er 590 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.