Illustrasjons
Foto: BKK

Vil ta 3-4 år å bygge.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Statnett har mandag søkt konsesjon for å bygge og drifte ny 420kV kraftledning fra Blåfalli i Kvinnherad kommune til Gismarvik i Tysvær kommune. Den nye kraftledningen skal legge til rette for elektrifisering av samfunnet og fremtidig vekst for næringsliv og befolkning på Haugalandet. – Den nye ledningen vil være et...
Artikkelen er 262 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.