NTNU (bildet) har inngått avtale med Statnett. Foto: Øyvind Lie

Statnett støtter blant annet fire nye professorater.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

Onsdag signerte Statnett og NTNU en femårig samarbeidsavtale for å styrke den digitale kompetansen i energisystemet. Avtalen innebærer blant annet finansiell støtte til fire professorater, opplyser Statnett i en pressemelding. — For å kunne håndtere områdene i rask endring, har Statnett behov for å styrke kompetansen innenfor digital sikkerhet og datateknologi....
Artikkelen er 69 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..