NTNU (bildet) har inngått avtale med Statnett.
Foto: Øyvind Lie

Statnett støtter blant annet fire nye professorater.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Onsdag signerte Statnett og NTNU en femårig samarbeidsavtale for å styrke den digitale kompetansen i energisystemet. Avtalen innebærer blant annet finansiell støtte til fire professorater, opplyser Statnett i en pressemelding. — For å kunne håndtere områdene i rask endring, har Statnett behov for å styrke kompetansen innenfor digital sikkerhet og datateknologi....
Artikkelen er 69 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.